Kaislarannan talli

Kaislaranta tauolla!

Siellä missä lumi peittää maan ja tuuli vinkuu nurkissa... hei hetkonen mitä? Hah, unohdetaan turhat lepertelyt ja käydään suoraan asiaan! Olet saapunut pienelle kotitilalle joka kantaa nimeä Kaislarannan talli. Lyhyemmin pelkkä Kaislaranta on virtuaalisessa Suomessa sijaitseva virtuaalitalli. Kaislaranta on brittisyntyisen Manol Hillin ja hänen suomalaissyntyisen vaimonsa Aliisan tila, jossa asustaa jos jonkinnäköistä elukkaa, mutta tietysti päätähtinä ovat aina niin valloittavat hevoset ja ponit.

Kaislarannassa on rennon letkeä meininki, eikä sen omistajat tai varsinkaan hevoset ole mitään uraohjuksia, päinvastoin, meilläpäin ei oteta turhia paineita mistään! Varsinaisia ratsastustunteja Kaislaranta ei järjestä, vaan päätoimintana on hoitaja- ja yksityistoiminta, tarinapainoitteisena tietenkin. Hillin perheen vanhin lapsi, Caramia, huolehtii pääasiassa tallin hoitamisesta ja satunnaisten hoitajille ja yksityisille tarkoitettujen valmennusten pitämisestä. Käy ihmeessä tutustumassa tallin ympäristöön, asukkaisiin ja toimintamuotoihin enemmänkin!

Ihanaa talven jatkoa toivottaen, Hillin perhe

Suosittelemme

Dragon Age Estate
Kirkkojoen talli
Metsälammen ratsutalli
Rósgardur

Kaislaranta on rekisteröity VRL:ään tunnuksella KAIS1268

Viimeisin päivitys

15.02.2017
Kaislis on palannut! Pikkuhiljaa taas heräillään talvihorroksesta ja hepat etsivät hoitajiaan... Suru saikin jo omansa, tervetuloa Päivi! Muutenkin eletään jänniä aikoja koska kyseisen tamman varsominen lähestyy hurjaa vauhtia.
- Caramia

Tallipäiväkirja