Perustiedot

suomenhevonen, tamma
156cm, punarautias
syntynyt 05.12.2016, 12-vuotias (ikääntyy satunnaisesti)
esteratsastus, 110cm

Maahantuonut Jannica, VRL-04799
Kasvattanut Ada Fagerholm, Porvoo FIN EVM
Omistaja VRL-07421

VH17-018-1450


© Viiru/Vapaita kuvia, lisenssi

Jos Aamua pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se sana olisi ehdottomasti Tamma, isolla teellä. Niin kaunis ja osaava kuin Aamu onkin, se osaa välillä olla hieman omalaatuinen valtavan egonsa vuoksi. Kuitenkin tutun ja turvallisen ihmisen kanssa, Aamua luotettavampaa ratsua ja ystävää ei löydä.

Hoitotoimenpiteet onnistuvat Aamun kanssa yleensä moitteitta, mitä nyt pientä mulkoilua ja jalkojen nostelua lukuun ottamatta. Tietysti riippuu paljon päivästä, että millä tuulella Aamu nyt milloinkin sattuu olemaan. Useimmiten tamma esittää välinpitämätöntä, mutta jos se kokee tulleensa laiminlyödyksi (liian vähän herkkuja tai huomiota), se myös osoittaa vahvasti mielipiteensä asiasta. Tällöin tammaa saa komentaa ihan urakalla.

Ratsuna Aamu on vauhdikas ja varsin taitava. Tamma on siitä huippu että sen selkään voi heittää melkein kenet vain. Aloittelijan kanssa Aamu osaa olla nätisti eikä hötkyile turhista, mutta kun satulaan istahtaa kokeneempi henkilö, tamma ei anna mitään ilmaiseksi. Kouluradoille Aamun keskittyminen ei oikein riitä, mutta esteitä se rakastaa yli kaiken. Oikeanlaisen kuskin kanssa tamma hyppää ihan mitä vain. Ei ole nähty päivää jolloin se olisi kieltäytynyt hyppäämästä. Hieman taitamattomamman kuskinkin kanssa tamma pelastaa ja korjaa ratsastajan virheet epäröimättä hetkeäkään.

Sukutaulu

i. Alexander ii. Arvel
evm
evm ie. Lätta
evm
e. Alina ei. Alin
evm
evm ee. Bremer
evm

Jälkikasvu

s. 23.09.2017 - o. Kaislarannan Tähtisade - orista Usvantähti
s. 00.00.0000 - Jälkeläisen nimi - orista Ori
s. 00.00.0000 - Jälkeläisen nimi - orista Ori

Kilpailut

Kilpailee porrastetuissa ERJ-kilpailuissa.

Startteja 34 kpl
Sijoituksia 7 kpl
Sijoitusprosentti 21%

Ulkoasu © M Layouts | Ulkoasun kuva © Vapaasti by AK | TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN