Team Svan

virtuaalitalli

Ulkoasu © Heidi / Pilvimarja 2022
Taustakuva © Printeboek
Koristekuva © Vapaasti by AK

VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN

Tervetuloa!

Team Svan (SVAN5149) on virtuaalisen Suomen pääkaupunkiseudulla sijaitseva estehevosten valmennus- ja myyntitalli. Pääasialliseen toimintaan kuuluu nuorten hevosten ratsutus, kilpailuttaminen ja ulkomailta tuotujen hevosten myynti. Kasvatustoimintaakin löytyy, joskin hyvin pienimuotoisesti. Talli on nimetty sen perustajan ja tilusten omistajan Anna Svanin mukaan. Naista kuitenkaan harvemmin näkee tallilla, koska tämä on usein etsimässä uusia tuontihevosia ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä päävastuussa toiminnasta Suomessa on Annan vanhin lapsi Noel Svan. Lisää tallilla esiintyvistä henkilöistä voit lukea täältä.

Tiluksiin kuuluu pieni vuonna 2020 peruskorjattu tallirakennus, joka sisältää kaikkiaan 10 karsinaa, pesukarsinan ja varustehuoneen mukavuuksineen, sekä paljon suuria hiekkapohjaisia tarhoja ja pari kesälaidunta. Ratsastuspuitteet ovat omiaan valmentautumiseen, sisältäen suuren valaistun kuitupohjaisen kentän ja osittain lämmitetyn maneesin estekalustoineen. Tallin sijainnin vuoksi maastot ovat jokseenkin rajalliset, mutta pari lyhyttä metsäreittiä ja tallin ratsastajien käyttöön tarkoitettu pelto löytyy.

Team Svan on virtuaalitalli, eikä sen henkilökunta tai hevoset esiinny oikeassa elämässä. Toiminta on hyvin pitkälti rentoa ja tarinapainoitteista, ja meidän tiimiin on mahdollista päästä mukaan tarinoimaan. Apukädet kelpaa aina! Meille voi myös tuoda oman hevosensa mukanaan, niin halutessaan.

Keväisin terveisin, Noel Svan

yp. Cece / VRL-07421